17.03.14

6è lloc de Catalunya a la Copa del Món sub-16 de korfbal

Victòria rotunda de l’amfitriona Holanda

La Selecció Catalana sub-16 de korfbal ha acabat en sisena posició a la Copa del Món que s’ha disputat aquest cap de setmana a Schijndel (Holanda). D’aquesta manera, Catalunya ha igualat el registre que va aconseguir en la seva última participació, el 2010.

Els jugadors catalans han tancat la seva participació amb un balanç de 3 victòries i 5 derrotes. Dissabte, a la fase de grups, Catalunya va caure amb les seves dues rivals, la Xina Taipei i Hongria. Posteriorment, a la següent ronda va derrotar Bielorússia i va perdre amb l’equip holandès KNKV, convidat al torneig. Diumenge va començar derrotant Anglaterra i caient una altra vegada amb l’equip KNKV, abans de perdre amb Alemanya i assegurar-se la sisena posició tornant a guanyar Bielorússia.

Per tot plegat, el seleccionador Xavi Vidal ha assegurat que aquesta ha estat “una molt bona experiència, la primera internacional per a tots els jugadors”. A més, cal valorar que la Selecció Catalana ha hagut de disputar vuit partits en dos dies.

Holanda s’ha proclamat campiona del torneig després de vèncer amb claredat tots els partits. Segona classificada ha estat la Xina Taipei, mentre Hongria ha completat el podi.

Podeu consultar tota la informació del torneig al lloc web de la competició.

Fotografia: Federació Catalana de Korfbal