13.03.14

Catalunya participa a la Copa del Món sub-16 de korfbal

Aquest cap de setmana a Holanda

La Selecció Catalana sub-16 de korfbal participarà aquest cap de setmana a la Copa del Món de la categoria, que es disputarà a Schijndel (Holanda). Els jugadors que entrena Xavi Vidal jugaran al grup B, juntament amb la Xina Taipei i Hongria. La Xina Taipei és una selecció molt potent, una de les poques que pot fer ombra a la totpoderosa Holanda. És la tercera del rànquing sub-16 i una de les candidates a disputar la final. Per la seva part, Hongria és un rival més assequible pel conjunt català.

En els altres grups, a l’A, Holanda s’enfrontarà a la República Txeca i Bielorússia, mentre al C hi haurà Alemanya, Anglaterra i una selecció de jugadors locals. Catalunya intentarà millorar el seu millor resultat en aquesta competició, la cinquena posició que va aconseguir l’any 2005.

La Selecció Catalana estarà formada pels següents jugadors:
NOIES: Namar Alimbau, Judit Fernández, Vasilisa Bashegourova, Ivette Royo, Maria Castillo, Maria Hernández, Júlia Cano.
NOIS: Pablo Marañón, Pau Segura, Marc Jiménez, David Puertas, Salva Martínez, Roc Margaix, Quim Espadalé.

Podeu consultar-ne més informació al lloc web de la competició.

Fotografia: Federació Catalana de Korfbal