12.03.14

L’ANC internacionalitza el procés al Camp Nou

Es repartirà informació als aficionats del Manchester City

Amb motiu del partit de Lliga de Campions que jugaran el FC Barcelona i el Manchester City aquest vespre al Camp Nou, l’Assemblea Nacional Catalana repartirà milers de díptics en anglès als principals accessos a l’Estadi. L’ANC continua la campanya d’internacionalització del procés sobiranista entre els estrangers que visiten Catalunya i per això vol explicar el procés pacífic i democràtic favorable a la independència entre tots els turistes i seguidors del Barça estrangers que s’acostin a l’estadi per veure el partit.

Com ja es va fer amb motiu del Mobile World Congress (MWC), les assemblees territorials de l’ANC al Barcelonès repartiran milers de fulletons en anglès durant les hores prèvies al partit des dels principals accessos al Camp Nou.

Amb aquesta actuació que s’engloba dins la campanya ‘De Catalunya al món’, l’ANC pretén fer un pas més en la internacionalització de la causa catalana, remarcant la seva condició pacífica i democràtica i la voluntat de poder votar el futur de Catalunya el proper 9 de novembre del 2014. Als fulletons s’hi explica la voluntat dels catalans de poder exercir el dret d’autodeterminació, la gran manifestació de l’11 de setembre del 2012 i la Via Catalana del 2013. A més, també es fa referència a que per Catalunya el Barça és “més que un club”, així com la vinculació que existeix entre el FC Barcelona i el catalanisme polític. A més a més, al díptic també s’hi detalla el motiu pel qual els seguidors del Barça s’alcen amb crits d”independència’ al minut 17:14 de cada partit.