10.03.14

Catalunya participa al 6 Nacions d’esquaix

De dimarts a dijous, torneig internacional a Andorra

La Selecció Catalana participarà al Torneig 6 Nacions d’esquaix que es disputarà a partir de demà a Andorra. Aquesta competició enfrontarà sis països europeus: França, Noruega, Portugal, Suècia, Escòcia i Catalunya. S’emmarcarà dins de l’Andorra Squash Event, que a més d’aquest torneig de països inclourà una exhibició entre el número 5 del món, l’anglès James Willstrop, i el número 6, l’espanyol Borja Golán. A més, també s’hi disputarà l’Open Anyós Park, on hi participaran diversos jugadors per lliure.

L’Andorra Squash Event tindrà dos escenaris, tots dos a Andorra. Un serà el centre comercial Illa de Carlemany, a Escaldes-Engordany, que comptarà amb una espectacular pista de vidre. L’altre serà el resort Anyós Park, situat al mateix municipi d’Anyós.

Aquests són els jugadors que participaran al Torneig 6 Nacions:
CATALUNYA: Ivan Flores, Iker Pajares, Dani Pascual, Bernat Jaume, Edmon López i Richard Williams.
França: Geoffrey Demont, Auguste Dussourd i Adrian Grondin.
Noruega: Kim Are Killinberg, Ronny Aasbo i Sindre Roaldsoy.
Portugal: Claudio Pinto, Rui Soares, Tomás Silva i Pedro Dámaso.
Escòcia: Douglas Kempsell, Jamie Henderson i Chris Leiper.
Suècia: Aryan Ahmed, Foad Hammouni, Carl Remle i Jesper Skarman.