06.03.14

El korfbal també viu un any excepcional

La Selecció Catalana lluirà elements reivindicatius a la samarreta

La Federació Catalana de Korfbal ha decidit que les Seleccions Catalanes que la representen internacionalment incorporin diversos elements reivindicatius als uniformes. A part d’estar dissenyades amb les quatre barres de la bandera de Catalunya a la part frontal, la samarreta també incorpora diversos logotips. A les mànigues hi haurà el de les Seleccions Catalanes i el de L’Esport per la Independència- A la part posterior, sota el dorsal hi haurà tres logotips més: el del Tricentenari 1714-2014, el de la Generalitat de Catalunya i el de la Secretaria General de l’Esport.

El president de la Federació Catalana de Korfbal, Francesc Serra, ha remarcat que “som en un any especial i és per això que volem que en les quatre participacions internacionals de les Seleccions Catalanes els nostres equips facin costat al procés polític que viu el país”.

El primer campionat oficial en el qual una Selecció Catalana lluirà el nou disseny d’uniforme es disputarà la setmana vinent. Del 14 al 16 de març la Selecció sub-16 participarà al Campionat del Món de la categoria a Schijndel (Països Baixos).