05.03.14

Puyol, insultat per acomiadar-se en català

Les xarxes socials, escenari dels atacs al capità del Barça

L’anunci de Carles Puyol de deixar el Futbol Club Barcelona quan acabi la temporada ha provocat diversos comentaris. A les xarxes socials, els comentaris no només han estat sobre la decisió sinó per la manera com ho ha fet.

Alguns d’aquests comentaris, clarament intolerants i xenòfobs, han atacat Puyol pel fet d’haver expressat l’anunci de la seva retirada només en català. Podeu llegir-ne alguns a twitter.

Entre aquests, qui ha agafat un especial protagonisme ha estat la periodista Irene Junquera, de “El Chiringuito de Jugones”. Junquera ha dit “Mira que m’agrada Puyol, però podria haver-ho dit en català i en castellà que no li costava res”.

Tot plegat, una nova mostra d’intolerància per part d’un sector de la societat espanyola, que no respecta la riquesa cultural i lingüística de Catalunya.