25.02.14

La selecció femenina prepara l’Europeu de futbol sala

Primer entrenament de Catalunya després del Mundial de l’any passat

La Selecció Catalana femenina ha començat el seu camí de preparació pel Campionat d’Europa que es disputarà a Catalunya al desembre del 2014. Després del bon paper de la Selecció Catalana al Mundial de l’any passat a Colòmbia i amb el creixement espectacular de les lligues femenines de la FCFS, tant pel que fa a quantitat com a qualitat de jugadores, s’està treballant amb un ventall ampli de jugadores de diversos equips.

El Pavelló Antonio Garcia Robledo de La Llagosta va acollir el passat diumenge un primer entrenament amb 14 jugadores. El seleccionador català, Christian Roldan, va quedar satisfet amb el rendiment ofert per aquestes primer bloc d’esportistes i afirma que “de ben segur es podran afegir noves jugadores a la selecció de cara a l’Europeu, que permetran pujar el nivell de competitivitat. En aquest primer entrenament s’han vist jugadores que podran augmentar la qualitat de la selecció immediatament i d’altres que volem seguir de ben a prop perquè per la seva joventut i qualitat fan que siguin un valor segur de futur. És molt important la feina que estan fent els clubs amb jugadores joves que estan competint al màxim nivell”.

Informació i imatge: Federació Catalana de Futbol Sala