24.02.14

Doblet català a la Copa d’Europa de raquetes de neu

Just Sociats i Laia Andreu van guanyar la cursa de les Valls d’Àneu

La Selecció Catalana de raquetes de neu ha aconseguit dos títols individuals a la Copa d’Europa de l’especialitat. La Foc de Neu, que s’ha disputat aquest diumenge a les Valls d’Àneu, ha servit per coronar els campions continentals. Just Sociats i Laia Andreu han estat els més ràpids a les seves categories.

A la masculina, Just Sociats ha estat l’únic atleta que ha completat els més de 10 quilòmetres de recorregut en menys de 48 minuts. Sociats ha marcat un temps de 47’44”, per davant de l’italià Gerd Frick (48’03”) i el suec Magnus Jensen (48’28”). Quatre atletes més de la Selecció Catalana han acabat entre els deu primers classificats: Gabriel Crosas ha estat 4t (49’51”), Rafael Parés 6è (51’51”), Albert Ferrer 7è (52’20”) i Jordi Uró 8è (53’34”).

A la categoria femenina, Laia Andreu, amb un temps de 58’10” ha tret més de cinc minuts d’avantatge a la segona classificada, la seva companya de selecció Mavi Gil (1h3’10”). Rosa Valls ha estat 3a (1h5’31”) i Laia Cuevas 4a (1h8’30”).

D’aquesta manera, Laia Andreu ha guanyat per setena vegada consecutiva la Copa d’Europa, un fet que demostra l’enorme potencial d’aquesta atleta. A més, per Just Sociats ha estat el seu tercer títol, després dels que va aconseguir el 2009 i el 2011.