20.02.14

La Copa d’Europa de raquetes de neu arriba a Catalunya

Aquest diumenge se’n disputa la tercera cursa a les Valls d’Àneu

Com cada any, Catalunya acollirà una de les proves de la Copa d’Europa de raquetes de neu. En aquest cas, la Foc de Neu, que es disputarà aquest diumenge per cinquena vegada a les Valls d’Àneu, serà la tercera prova de la competició continental. A més, la cursa també formarà part de la Copa Catalana i el Circuit Català.

La Foc de Neu està organitzada per l’Espot Esquí Club Valls d’Àneu i comptarà amb una àmplia participació internacional i Catalunya, que acumula diversos títols continentals al seu palmarès, també hi serà. De fet, a la classificació individual femenina, Laia Andreu ocupa la segona posició després de les dues primeres proves disputades fins al moment, la Ciaspolada i la Racchettinvalle.

La cursa començarà a les 10h pels participants de la Copa d’Europa i la Copa Catalana i a les 10.30h pels del Circuit, que podran escollir entre dos recorreguts, un de llarg i un de curt. El punt de trobada serà el Refugi de Fornet, a quatre quilòmetres d’Alòs d’Isil (Pallars Sobirà).

A les 12:30h hi haurà el lliurament de premis i el podi a la plaça de l’Església d’Isil. El 10 primers classificats en categoria masculina i els cinc primers en categoria femenina rebran un premi en metàl·lic que oscil·la entre els 100 i els 600€.