18.02.14

Catalunya ja coneix els rivals de l’Europeu de korfbal

La IKF ha sortejat la fase de grups

La Selecció Catalana de korfbal ja sap quins rivals es trobarà a la primera fase del Campionat d’Europa, que es disputarà del 25 d’octubre al 2 de novembre a Maia (Portugal). La Federació Internacional de Korfbal (IKF) ha fet el sorteig dels grups, separats en dos nivells, basant-se en el rànquing de resultats fins a finals del 2013. D’aquesta manera, als grups A i B hi ha quedat els equips de primer nivell, mentre al C i al D hi haurà els de la segona categoria. Els tres primers del grup A i els del B passaran als quarts de final, on també hi accediran els campions del C i el D.

Catalunya, que va ser quarta a l’últim mundial i cinquena al darrer europeu, ha quedat situada al grup B, juntament amb Bèlgica, Portugal i la República Txeca. A l’altre grup del primer nivell, l’A, la vigent campiona Holanda s’enfrontarà a Anglaterra, Rússia i Alemanya.

Aquests són els grups:
A: Holanda, Anglaterra, Alemanya i Rússia.
B: Bèlgica, Portugal, CATALUNYA i la República Txeca.
C: Polònia, Gal·les, Turquia i Sèrbia.
D: Hongria, Eslovàquia, Irlanda i Escòcia.