18.02.14

Catalunya col·labora en el desenvolupament del futbol sala a l’Àfrica

La Federació Catalana ha participat en un curs de formació

La Federació Catalana de Futbol Sala (FCFS) ha intervingut activament en el 1r Curs de Formació per Àrbitres i Entrenadors de Futbol Sala a l’Àfrica, que s’ha celebrat de l’11 al 15 de febrer a Tataouine (Tunísia). La FCFS hi ha estat representada pel seu president, Jordi Eduardo, que també és el vicepresident de l’Associació Mundial de Futsal (AMF). Juntament amb la Confederació Africana de Futbol Sala (CAFUSA), l’AMF ha impulsat aquest curs formatiu.

L’acte inaugural del curs va ser presidit pel governador de la regió de Tataouine, Achour Mourad, amb la presència d’altres autoritats locals. També va participar-hi l’instructor AMF i seleccionador català sub-21 i júnior Toni Marchal. Entre l’alumnat del curs hi havia àrbitres i entrenadors de Tunísia, Marroc, Somàlia, Camerun, Costa d’Ivori, Mali i Líbia. En les quatre jornades de formació, el professorat ha impartit en profunditat teoria i pràctica aplicable en els àmbits de l’arbitratge i l’entrenament, que servirà als alumnes per transmetre-la en un futur als seus respectius països.

La Federació Catalana no només ha intervingut en el desenvolupament del curs sinó que també ha continuat treballant per explicar al món quina és la realitat de Catalunya. Una vegada més, l’esport ha estat el canal per projectar internacionalment el nostre país.