17.02.14

Bona acollida dels ‘Esports en la Catalunya independent’ a Sant Sadurní d’Anoia

Amb la intervenció de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions

El passat divendres el Casal d’Entitats de Sant Sadurní d’Anoia va ser l’escenari de la xerrada ‘Esports en la Catalunya independent’, organitzada per les JERC de Sant Sadurní. L’acte va comptar amb la participació de Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i va tenir una bona acollida entre el públic local, que va plantejar a Blázquez diverses qüestions sobre el futur del món de l’esport quan Catalunya esdevingui independent.

Entre d’altres assumptes, Blázquez va explicar la feina que ha realitzat en els últims anys la Plataforma ProSeleccions per aconseguir el reconeixement de federacions catalanes per part de les internacionals. A més, també va recordar que “la via més ràpida per aconseguir que totes les Seleccions Catalanes puguin competir oficialment és la independència”. Finalment, també va insistir en la gran projecció internacional que suposa per a un país poder competir en Jocs Olímpics i Mundials.

La xerrada ‘Esports en la Catalunya independent’ s’ha emmarcat dins del cicle ‘L’endemà de la consulta’, que han engegat les JERC de Sant Sadurní. Es tracta d’explicar què passarà en diversos àmbits de la societat quan Catalunya sigui independent. El dels esports és el primer col·loqui que s’ha organitzat i posteriorment se’n celebraran d’altres sobre l’economia i la societat.