12.02.14

Gran èxit de la Copa d’Europa de tamborí a Barcelona

Campions francesos i italians en el torneig continental

Aquesta cap de setmana s’ha celebrat a l’INEFC de Barcelona la 21a edició de la Copa d’Europa de tamborí indoor. Hi han participat 19 equips (10 de masculins i 9 de femenins) i Catalunya, com a membre de la Fédération Internationale de Balle au Tambourin (FIBaT) n’hi ha aportat quatre, representants del Club Esportiu INEF i el Farola CT.

Després de més d’una cinquantena de partits, els dos campions han estat el Florensac francès a la categoria masculina i el Sabbionara italià a la femenina. D’aquesta manera, ha quedat corroborat que tant França com Itàlia són els grans dominadors europeus del tamborí, per davant d’altres països com Hongria o Catalunya.

Els equips catalans no han pogut arribar a semifinals. Els dos de l’INEF han caigut contra els finalistes del torneig als quarts de final. En el cas del masculí, va perdre contra el Ragusa italià per 13-4, mentre el femení va veure com el Budaörsi hongarès s’imposava per un ajustat 13-12. Pel que fa als equips del Farola, el masculí també va caure als quarts de final, 13-5 contra el Les Pennes-Mirabeau francès, mentre el femení va ser quart del seu grup i no va poder passar a la següent fase.

Podeu trobar més informació i tots els resultats del campionat al lloc web oficial.