07.02.14

Després del Mundial, torna la Copa d’Europa

La Selecció Catalana de raquetes de neu vol continuar al podi

Una setmana després d’haver entrat a formar part de la Federació Internacional de Raquetes de Neu (ISSF) com a membre de ple dret i d’haver obtingut dues medalles de bronze al campionat del món disputat a Suècia, la Selecció Catalana participarà aquest diumenge a la segona prova de la Copa d’Europa. Serà a Sestriere (Itàlia), on cada any s’hi disputa la Racchettinvalle.

A la primera cursa de la Copa d’Europa d’enguany, la Ciaspolada, Laia Andreu va ser segona i va aconseguir el millor resultat dels atletes de la Selecció Catalana. A més d’Andreu, a la Racchettinvalle també hi participaran Gabriel Crosas, Rafa Parés, Jordi Uró i Albert Ferrer en categoria masculina, i Mavi Gil, medallista al mundial, i Laia Cuevas en la femenina.

La cursa, una de les més prestigioses del calendari continental, començarà a les 11 del matí de diumenge i tindrà un recorregut de 8 quilòmetres i 200 metres de desnivell positiu. L’entrega de premis tindrà lloc a les 3 de la tarda.

La Copa d’Europa comptarà amb dues proves més, on la Selecció Catalana intentarà seguir sumant bons resultats: el 23 de febrer a les Valls d’Àneu (Catalunya) i el 16 de març al Master des Neiges (França).