06.02.14

La FEEC, reconeguda com a membre de ple dret de la Federació Internacional de Raquetes de Neu (ISSF)

La Selecció Catalana ja competeix internacionalment des de fa anys

La Federació Internacional de Raquetes de Neu (International Snowshoeing Federation – ISSF) ha reconegut la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) com a membre nacional de ple dret per a la temporada 2014. El reconeixement de la FEEC, signat pel president de la ISSF, el nord-americà Mark Elmore, i el secretari de la ISSF, l’alemany Marcus Fink, es va fer efectiu durant el congrés celebrat a Rattvik, Suècia, el passat 1 de febrer.

L’acreditació a nivell internacional la va recollir el vicepresident primer de la FEEC i seleccionador de la Selecció Catalana de raquetes de neu, Josep Maria Peixó, en aquesta assemblea constituent de la ISSF, a la qual hi van assistir representants de Noruega, Suècia, EUA, Itàlia, Alemanya, França, Rússia i Japó. Aquesta acreditació de la federació catalana suposa el reconeixement definitiu de Catalunya en les competicions de raquetes de neu a nivell europeu i mundial, on ja hi participa des de fa temps representant Catalunya. Durant l’assemblea també es va avançar que Alemanya organitzarà i serà la seu de la pròxim campionat del món de raquetes de neu del 2015.

En el darrer campionat del món, la Selecció Catalana de raquetes de neu va participar-hi representant Catalunya a nivell internacional el passat 1 de febrer, al Siljan Snowshoe Festival. Els esportistes catalans van tenir una molt bona actuació aconseguint el bronze tant en categoria masculina com en la femenina, de la mà de Just Sociats i Mavi Gil.

Text i imatge: FEEC