03.02.14

Ivan Tibau defensa que la independència beneficiarà l’esport

El Secretari General de l’Esport ho ha argumentat en una entrevista a El 9 Esportiu

“La independència farà que Catalunya esdevingui una potència esportiva de primer ordre”. Amb aquestes paraules el Secretari General de l’Esport ha expressat que l’esport no només no pot quedar al marge del procés que està vivint Catalunya sinó que, al contrari, en sortirà beneficiat. En una entrevista a El 9 Esportiu, Tibau també ha reivindicat el nivell dels esportistes catalans i ha recordat que amb un estat independent i, per tant, Seleccions Catalanes reconegudes internacionalment, “Catalunya guanyarà visualització internacional i podrà generar més recursos”.

A l’entrevista, Tibau també ha parlat de la llicència única esportiva que vol imposar el govern espanyol. Segons el Secretari General, això “buidarà de competències les federacions catalanes”, per la qual cosa les empobrirà. A més, Tibau recorda que fa gairebé 10 anys que la Selecció Catalana d’hoquei patins es va proclamar campiona del món B a Macau, la qual cosa “ens va obrir els ulls en el sentit del sentiment que hi ha al país per veure les Seleccions Catalanes competint oficialment”.

Podeu llegir l’entrevista sencera al web d’El 9 Esportiu