31.01.14

Catalunya lluitarà pel títol al Campionat del Món de raquetes de neu

Aquest dissabte a la Siljan Snowshoe Race de Suècia

La Selecció Catalana de raquetes de neu participarà aquest dissabte al Campionat del Món. Enguany la competició mundialista s’emmarca en la Siljan Snowshoe Race, que es disputa cada any a Rättvik (Suècia). Aquesta edició hi haurà dos recorreguts: un de nou quilòmetres, per les categories màster i sènior, i un de sis, per la júnior. Uns 200 esportistes de 10 països diferents participaran al Campionat del Món de raquetes de neu.

Cal recordar que l’any passat la Selecció Catalana va finalitzar en segona posició per equips al Mundial celebrat a Fondo (Itàlia). A més, l’osonenca Laia Andreu també va ser segona en la categoria femenina, mentre Just Sociats va ser sisè en categoria masculina. Tots dos tornaran a participar aquest any en la competició, juntament amb Gabriel Crosas, Rafa Parés, Mavi Gil i Laia Cuevas.

Després del Campionat del Món, el cap de setmana que ve la Selecció Catalana participarà a la segona prova de la Copa d’Europa de raquetes de neu. Serà la Racchettinvalle italiana, el 9 de febrer.