28.01.14

L’esport català, en contra de la llicència única

Oposició rotunda de les federacions

Les 68 federacions esportives catalanes que formen part de l’UFEC es van reunir ahir a la tarda per debatre la llicència única esportiva, que ha aprovat el Consell de Ministres del govern espanyol. Aquestes entitats, com ja van fer en el seu moment la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, van mostrar la seva oposició absoluta a una llei que envaeix les competències de les federacions a l’hora d’expedir les llicències.

El govern espanyol vol recentralitzar la gestió de l’esport, vulnerant l’autonomia de les federacions i ofegant-les econòmicament, ja que les obliga a pagar per allò que organitza i gestiona independentment de les federacions espanyoles. Per això, considerem que la millor resposta a aquest atac és una oposició rotunda, tal com s’està manifestant.

Us convidem a recuperar l’anàlisi del que suposarà la implantació de la llicència única que vam elaborar la sectorial d’esportistes de l’ANC i la Plataforma ProSeleccions el passat mes de novembre.