27.01.14

Totes les ‘Raons pel Sí+Sí’, a les Cotxeres de Sants

Gran èxit de l’acte, amb la presència de la Plataforma ProSeleccions

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha participat aquest diumenge a l’acte organitzat per Sants-Montjuïc per la Independència, on s’han exposat diverses ‘Raons pel Sí+Sí’. A part de difondre els beneficis de l’estat propi per a l’esport i promoure les activitats que duem a terme, com la iniciativa de curses populars ‘Corre per la Independència’, també hi ha hagut activitats esportives per als més petits. D’aquesta manera, el pitch & putt, el korfbal i les bitlles catalanes han centrat l’atenció de diversos nens que han volgut practicar algun d’aquests esports en els quals Catalunya pot competir internacionalment.

A més, a l’auditori Pérez Moya de les Cotxeres de Sants hi ha hagut diversos parlaments i activitats amb l’objectiu de donar raons de pes a favor de la independència. Toni Albà ha ofert el monòleg titulat ‘Ser o no ser catalans’ i posteriorment el regidor del districte, Jordi Martí, ha obert les intervencions parlant de ‘El 2014 i Barcelona; adhesió de Barcelona a la consulta’. La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, ha fet un parlament previ a la taula rodona ‘República Catalana. Viabilitat política i econòmica; encaix a Europa’, amb la intervenció de Núria Bosch, Martí Anglada i Aleix Sarri. A la tarda, després d’un dinar popular, s’ha projectat el documental ‘Cataluña-Espanya’, dirigit per Isona Passola, que també hi ha estat present per parlar d’aquest film i del projecte de ‘L’endemà’.

Podeu trobar més informació sobre l’acte del 26-G al lloc web de Sants-Montjuïc per la Independència.