27.01.14

El Vilanova aixeca l’Europa Shield!

El club del Garraf ha derrotat a la final un altre català, el Vallparadís

El CE Vilanova i la Geltrú ha aixecat per primera vegada un títol continental. Ho ha fet com a amfitrió, a l’Europa Shield que s’ha disputat aquest cap de setmana al Pavelló Poliesportiu del Garraf. Els vilanovins s’han imposat a la final a un altre equip català, el CK Vallparadís de Terrassa. La final va ser molt disputada i el Vilanova es va imposar per un ajustat 14-10.

El màxim anotador de la final va ser l’egarenc Alexis Escardibuel (5), mentre a l’equip campió qui va anotar més punts va ser Raquel Varela (4). Amb aquest resultat, el Vallparadís no ha pogut sumar el seu quart títol de l’Europa Shield. A més, tampoc ha pogut trencar l’estadística que diu que ningú no ha pogut guanyar el torneig dues temporades consecutives.

Sigui com sigui, Vilanova i la Geltrú ha pogut gaudir de tres dies de competició d’alt nivell en els que el conjunt amfitrió ha finalitzat les tres jornades de competició invicte. El més destacat és la presència de dos equips catalans disputant la final i, a més a més, fent-ho en representació de la Federació Catalana de Korfbal.

La classificació final de l’Europa Shield ha estat la següent:
1- CE Vilanova i la Geltrú (Catalunya)
2- CK Vallparadís (Catalunya)
3- Schweriner (Alemanya)
4- Carnaxide (Portugal)
5- Adler Rauxel (Alemanya)
6- Brno (República Txeca)
7- Kingfisher (Anglaterra)
8- Szentendrei (Hongria)

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de l’Europa Shield 2014.