24.01.14

Aquest diumenge, ‘Raons pel Sí+Sí’ a Sants

Amb activitats esportives de la Plataforma ProSeleccions

Sants-Montjuïc per la Independència ha organitzat un acte general destinat a les persones que tenen dubtes sobre el procés que viu Catalunya. Per aquesta raó, aquest diumenge 26 de gener les Cotxeres de Sants acolliran diverses activitats lúdiques i informatives sota el títol ‘2014 Independència: Raons pel Sí+Sí’. Entre aquestes activitats, la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes hi serem presents amb jocs per nens i la pràctica d’esports reconeguts com el pitch & putt, les bitlles catalanes o el korfbal. A més, també donarem informació sobre els beneficis que tindrà la independència de Catalunya per al món de l’esport.

Les activitats començaran a les 10 del matí amb la presència de tabalers i la inauguració d’una exposició de fotografies de la Via Catalana. A les 11 Toni Albà oferirà el monòleg titulat ‘Ser o no ser catalans’ i posteriorment el regidor del districte, Jordi Martí, obrirà les intervencions parlant de ‘El 2014 i Barcelona; adhesió de Barcelona a la consulta’. La presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Carme Forcadell, farà un parlament previ a la taula rodona ‘República Catalana. Viabilitat política i econòmica; encaix a Europa’, amb la intervenció de Núria Bosch, Martí Anglada i Aleix Sarri. A les 2 del migdia s’oferirà un dinar popular i a dos quarts de 6 de la tarda s’emetrà el documental ‘Cataluña-Espanya’, dirigit per Isona Passola, que també hi serà present per parlar d’aquest film i del projecte de ‘L’endemà’.

Podeu trobar més informació al lloc web de Sants-Montjuïc per la independència.

Us hi esperem!