23.01.14

L’Europa Shield de korfbal es juga a Catalunya

Amb 2 equips catalans, aquest cap de setmana a Vilanova i la Geltrú

Aquest proper cap de setmana, del 24 al 26 de gener, es disputarà a Vilanova i la Geltrú l’Europa Shield de korfbal. Aquesta competició de clubs, que és la segona en importància d’Europa, es disputarà per tercera vegada a Catalunya, i enguany comptarà amb la participació de dos clubs catalans: l’amfitrió, el CE Vilanova i la Geltrú, i l’actual campió de la competició, el CK Vallparadís de Terrassa. A part dels dos clubs catalans, també n’hi hauran dos alemanys, un txec, un anglès, un portuguès i un hongarès.

Serà la segona vegada que l’Europa Shield es disputi a Vilanova, que ja va acollir la competició el 2007. Jugant a casa, els equips catalans afronten el campionat amb una il·lusió especial. Pel Vilanova, òbviament, perquè voldrà fer un bon paper davant l’afició i tornar a pujar al podi com ja va fer el 2009 (2a posició) i el 2007 i el 2010 (3a posició). Pel Vallparadís, serà un repte revalidar el títol que va aconseguir l’any passat a la República Txeca. Primer de tot, perquè mai ningú no ho ha aconseguit fins ara en la competició. I en segon lloc, per guanyar per quarta vegada l’Europa Shield i consolidar-se com l’equip que ha aixecat la copa més vegades.

La fase de grups començarà divendres a les 17.30h i la gran final es disputarà el diumenge a les 14.20h. Aquests són els grups de la primera fase:
A: CK Vallparadís (Catalunya), Adler Rauxel (Alemanya), Kingfisher (Anglaterra) i Carnaxide (Portugal).
B: CE Vilanova i la Geltrú (Catalunya), Schweriner (Alemanya), Brno (República Txeca) i Szentendrei (Hongria).

Podeu trobar-ne més informació al lloc web de l’Europa Shield 2014.