22.01.14

Marc Coma confia que el procés català “arribi a bon port”

El campió del Dakar ho ha dit en una recepció amb el president de la Generalitat

El pilot de motos Marc Coma, 4 vegades campió del Ral·li Dakar i 5 vegades campió del Món de raids, ha assegurat aquest migdia “molta sort al Dakar que està afrontant” el procés sobiranista català, un procés que Coma ha desitjat que “arribi a bon port”. Coma ha explicat, a més, que “darrere de cadascun de nosaltres hi ha una història de lluita, sacrifici i esforç que és el senyal de la nostra identitat. Nosaltres, com a esportistes, intentem fer tot el possible per aportar el nostre granet de sorra perquè Catalunya sigui reconeguda arreu del món”.

Coma ha fet aquestes manifestacions en una trobada al Palau de la Generalitat amb el president Artur Mas, que ha rebut tots els pilots catalans que han participat al Ral·li Dakar. Mas ha lloat “la seva disciplina, l’esforç i la voluntat d’anar endavant, contra les adversitats”.

Podeu trobar les paraules de Marc Coma a partir del minut 21:30 del vídeo: