22.01.14

Catalunya, protagonista a La Gazzetta dello Sport

El diari italià proposa un onze per la Selecció Catalana

El prestigiós diari esportiu italià La Gazzetta dello Sport ha dedicat un ampli reportatge al Barça i a la Selecció Catalana de futbol en el seu suplement Extratime. Aquesta publicació especula amb una possible alineació titular de Catalunya i recorda quins han estat els últims resultats del combinat català. L’onze titular proposat per La Gazzetta estaria format per Víctor Valdés a la porteria; Marc Bartra, Gerard Piqué, Jordi Amat i Jordi Alba a la defensa; Sergio Busquets, Xavi i Cesc al mig del camp; i Piti, Sergio García i Bojan a la davantera. A més, la publicació proposa altres noms com el de Kiko Casilla, Carles Puyol, Joan Capdevila, Víctor Sánchez o Jonathan Soriano.

A més, el diari situa en un mapa de Catalunya els llocs de naixement dels jugadors del primer equip del Barça i situen els jugadors estrangers blaugrana en un mapa del món. A més, Extratime entrevista el migcampista Cesc Fàbregas, protagonista de la portada amb la seva filla Lía. A més, recull les declaracions del defensa Gerard Piqué, que va dir que “El Barça és una manera d’ensenyar Catalunya al món”.