21.01.14

El Dakar s’omple d’estelades

Gran activitat de les assemblees territorials de l’ANC a Sud-Amèrica

L’edició d’enguany del Ral·li Dakar ha tingut dos campions catalans: Marc Coma en motos i Nani Roma en cotxes. Ha estat la primera vegada que els vencedors de la mítica prova de resistència han estat dos pilots del nostre país. Però la presència catalana, que cada any és molt extensa amb una gran participació de pilots, aquest any ha estat especial.

El Centre Català de Rosario (Argentina) i l’assemblea territorial de l’ANC a Xile es van encarregar d’omplir d’estelades tant la sortida com l’arribada de la cursa, aconseguint un munt d’imatges espectaculars. Amb aquestes accions, s’ha aconseguit traslladar la reivindicació del poble català en un àmbit internacional i molt mediàtic, com és la cobertura del Dakar. A més, l’arribada de Nani Roma a l’aeroport del Prat, va estar acompanyada de molts aficionats que el van voler rebre amb més estelades.

A continuació, us oferim alguns reculls d’imatges destacades:

Imatges de la sortida del Dakar, a Rosario (Argentina)
Imatges de l’arribada, a Valparaíso (Xile)
Imatges de l’arribada de Nani Roma a l’Aeroport del Prat