20.01.14

El KC Barcelona és 7è a la Copa d’Europa de korfbal

Bon debut de l’equip català a la màxima competició continental

La participació del Korfbal Club Barcelona s’ha tancat amb un triomf sobre l’State University HSS de Rússia, per 30-23. Amb aquesta victòria el conjunt català ha acabat en setena posició en la primera participació de la seva història a la Copa d’Europa de korfbal. El conjunt barceloní, que compta amb diversos jugadors de les Seleccions Catalanes absoluta i sub-23, va començar el campionat derrotant el Zemun serbi per 31-10. El segon dia de competició va caure amb el Boeckenberg de Bèlgica, finalista de la competició, per 40-15. En el penúltim partit de la competició, el KC Barcelona va caure per la mínima, 24-23, amb el Trojans anglès.

Cal destacar el bon paper de l’equip català, que va estar a punt de lluitar per la cinquena posició. A més, dos dels jugadors del Barcelona s’han situat entre els màxims anotadors de la competició. Són José Álvarez i Guillem Devant, tots dos amb 24 gols.

D’altra banda, cal destacar que durant la competició el president de la Federació Catalana de Korfbal, Francesc Serra, s’ha reunit amb altres presidents de federacions europees i amb el president de l’IKF Europa (la federació europea), el txec Milan Schwarz. En aquestes trobades s’ha parlat del desenvolupament d’un esport en el qual Catalunya pot ser representada internacionalment com qualsevol altre país.

Podeu veure tots els partits del KC Barcelona al lloc web del club.