20.01.14

Clara Ayats es proclama campiona del món de ball esportiu

L’esportista de la Selecció Catalana ha competit als Mundials de la UCWDC

Clara Ayats, representant de la Selecció Catalana a la disciplina Line Dance & Country Western Dance, ha estat la vencedora d’una de les proves dels Campionats del Món del United Country Western Dance Council (UCWDC), que s’han disputat a Nashville (Estats Units) aquest mes de gener.

En concret, Ayats s’ha proclamat vencedora en la categoria de Line Dance Open Showcase, on ha estat la millor en cinc de les sis coreografies. A més, Ayats també ha pujat al podi en la categoria Open Advanced de Line Dance Classic. La catalana va ser tercera en la classificació d’aquesta categoria, on també va ser la millor en dues de les coreografies.

Per tot plegat, els resultats de Clara Ayats es poden considerar excel·lents, com també ho és la seva representació internacional de Catalunya. Enhorabona!

Podeu veure un vídeo de Clara Ayats competint en la modalitat Open Showcase: