16.01.14

Reus parla de ‘La independència i l’esport’

Xerrada amb la presència de la Plataforma ProSeleccions

El Club Excursionista Reddis va organitzar ahir la conferència ‘La independència i l’esport’ dins els actes del programa de la 45a Renovació de la Flama de la Llengua Catalana. Unes 100 persones van assistir a l’acte on es va debatre l’espoli econòmic i esportiu dels organismes federatius estatals vers les federacions catalanes.

L’acte es va fer al local dels Xiquets de Reus i van intervenir-hi els esportistes Just Sociats, corredor de la Selecció Catalana de Raquetes de Neu, Gerard Garreta, tècnic de la Selecció Catalana d’Esquí de Muntanya, Francesc Serra, coordinador de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, i Lluís Simó, vicepresident de la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes (FEEC).

Informació i imatge: FEEC.