14.01.14

‘Els esports i la independència’ a Tordera

Xerrada informativa amb presència de la Plataforma ProSeleccions

Sergi Blázquez, vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes i membre de la sectorial d’esportistes de l’Assemblea Nacional Catalana, participarà aquest divendres a una xerrada organitzada per l’assemblea territorial de l’ANC a Tordera anomenat Els esports i la independència. L’acte comptarà també amb la presència del capità de la UE Santboiana de rugbi, Marc Puigbert, que recentment ha manifestat el seu suport a la independència de Catalunya. A la xerrada s’exposaran tots els arguments que justifiquen que si Catalunya esdevé un estat lliure, el món de l’esport hi sortirà guanyant, i Blázquez s’encarregarà de respondre algunes de les grans preguntes que es fa la ciutadania amb el procés cap a la independència, com per exemple: Els esportistes catalans podran competir amb Catalunya? Com millorarà el nivell de l’esport?

La xerrada ‘Els esports i la independència’ s’emmarca dins del cicle ‘Raons de pes per decidir’, que ha engegat Tordera per la independència. Es tracta d’explicar el que passaria en diversos àmbits de la societat amb una Catalunya independent. El dels esports és el tercer col·loqui que s’organitza, ja que anteriorment se’n va celebrar un sobre les pensions i un altre sobre els reptes econòmics d’un futur Estat Català.

Els esports i la independència
Data: 17 de gener del 2014
Hora: 21.00h
Lloc: Auditori del Teatre Clavé, Tordera.