14.01.14

El Korfbal Club Barcelona representa Catalunya a la Copa d’Europa

Primera participació del conjunt barceloní a la màxima competició continental

El Korfbal Club Barcelona és a punt de fer realitat el somni europeu. Avui dimarts l’equip entrenat per Albert Vidanya ha viatjat cap a Holanda per disputar per primera vegada a la seva història la màxima competició europea de clubs: l’Europa Cup, que enguany arriba a la 49a edició.

Aquest esdeveniment, que s’allargarà fins diumenge 19, es disputarà a la ciutat de Papendrecht, al sud d’Holanda, i reunirà els dotze campions de les lligues de korfbal de Bèlgica, Catalunya, República Txeca, Anglaterra, Alemanya, Hongria, Portugal, Rússia, Sèrbia, França, Escòcia i Holanda, en un gran repte esportiu.

Els catalans debutaran a la competició en el complicat grup B, al costat del potent KC Boeckenberg belga -vigent subcampió- i el KC Zenum serbi. El debut serà dimecres a les 15.30h contra el conjunt serbi. En cas de guanyar el primer partit, l’endemà dijous els nois i noies entrenats per Albert Vidanya es trobarien amb el Boeckenberg a les 18.30h. El que quedi primer de grup es classificarà per les semifinals, el segon jugarà pel cinquè-vuitè lloc, mentre que el tercer de grup jugarà pel novè-dotzè lloc.

El capità del KCB, Javier Navarro, reconeix que es tracta d’una oportunitat immillorable per aprendre al costat dels millors: “Afrontem aquest torneig amb moltes ganes i il·lusió, ja que és la primera vegada a la història que juguem un torneig internacional oficial”. És conscient que “és una competició molt complicada però l’equip està molt motivat per gaudir de partits de màxim nivell”. “El nostre objectiu principal és guanyar el primer partit i arribar a estar entre els vuit millors equips europeus”, destaca Navarro.

Seguiment minut a minut
Tota la competició es podrà seguir en directe pel canal de Youtube del Papendrechtse Korfbal Club (PKC), per l’enllaç de la IKF, així com pel compte de twitter del KC Barcelona i pel facebook, on es farà un seguiment minut a minut dels partits del KCB.

Informació i imatge: KC Barcelona