07.01.14

La Plataforma ProSeleccions, present al Parc de Nadal de la Cerdanya

Ha instal·lat diverses activitats esportives a Alp i Puigcerdà

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha participat durant les festes al Parc de Nadal, que cada any s’organitza des de Sant Esteve fins al dia de Reis. Enguany, del 26 al 30 de desembre s’han instal·lat les activitats al Palau de Congressos i d’Esports d’Alp, i del 2 al 6 de gener s’han traslladat al Poliesportiu de Puigcerdà.

La Plataforma ProSeleccions ha col·laborat amb la instal·lació d’activitats esportives per als més petits, que d’aquesta manera han pogut practicar alguns dels esports en els quals Catalunya pot competir internacionalment de manera oficial. Ha estat el cas del pitch & putt, l’hoquei patins, les bitlles catalanes o el korfbal.

Aquesta ha estat ja la 4a edició per Alp i la 3a per Puigcerdà. Enguany, tot l’equip que forma el Parc de Nadal, juntament amb els dos ajuntaments implicats, han estat treballant per millorar l’oferta educativa d’aquesta edició, introduir les noves tecnologies i ampliar l’oferta d’activitats lúdico-esportives, i més en aquest any en què el municipi d’Alp ha estat guardonat amb el Premi Vila Europea de l’Esport.

En definitiva, l’objectiu ha estat seguir la mateixa línia dels anys anteriors, combinant els vessants lúdic i educatiu per fer que aquest Parc de Nadal sigui una referència dins del territori català i mantingui el nivell d’excel·lència i una elevada afluència de públic. De fet, el Parc de Nadal d’Alp i Puigcerdà va ser l’any passat el mes visitat del Pirineu i un dels més concorreguts de Catalunya.