27.12.13

Rajoy assistirà al Catalunya-Cap Verd

El president del govern espanyol pot anar-hi acompanyat del ministre José Ignacio Wert

El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, assistirà al partit d’aquest dilluns entre Catalunya i el Cap Verd. Fonts no oficials han confirmat que el president del Govern ha demanat ser present a la llotja de l’Estadi Olímpic Lluís Companys. L’assistència de Rajoy al partit formaria part de la nova estratègia del Partit Popular de tenir més presència a Catalunya i enfortir el missatge d’unió entre Catalunya i Espanya.

Rajoy coincidirà a la llotja amb el President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, i el cap de l’oposició al Parlament, Oriol Junqueras, juntament amb la resta de dirigents polítics dels partits catalans. S’està pendent de que hi confirmi l’assistència el ministre d’Esports, José Ignacio Wert. Esperem que l’afició catalana doni la rebuda que correspon als membres del govern espanyol.