24.12.13

La Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes et desitja unes bones festes

Benvolgut col·laborador,

ens adrecem a tu per desitjar-te unes bones festes. El 2013 ha estat un any molt intens en el qual la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes ha treballat activament pel país. Entre d’altres activitats, vam ser els coordinadors dels trams de la Via Catalana a Barcelona, vam col·laborar amb l’organització del Concert per la Llibertat i hem treballat amb l’Assemblea Nacional Catalana en la difusió dels beneficis de la independència per al món de l’esport.

Però el 2014 es presenta com un any encara més il·lusionant amb molts reptes per col·laborar en l’objectiu que Catalunya pugui aconseguir finalment la plenitud nacional amb la independència. Per fer-ho possible, necessitem la teva col·laboració. T’animem a participar de les activitats i campanyes que durem a terme, a augmentar la teva quota de col·laborador sempre que sigui possible i a ajudar-nos a que més gent col·labori amb nosaltres. A més, aquest any impulsarem la campanya ‘L’Esport per la Independència’, amb la que volem aconseguir les adhesions de gent del món de l’esport, i per això necessitarem que la facis extensiva.

Moltes gràcies per continuar fent-nos costat.

Bones festes i feliç 2014!