23.12.13

Gerard López dóna els convocats de Catalunya

22 jugadors de 10 equips diferents, amb 6 debutants

El seleccionador català de futbol, Gerard López, ha donat aquest migdia la llista de convocats pel Catalunya-Cap Verd, que es disputarà el dilluns 30 de desembre a les 19h a l’Estadi Olímpic Lluís Companys. A la llista hi predominen els jugadors del Barça i l’Espanyol, però també n’hi ha de sis altres equips de Primera Divisió i dos que juguen a lligues estrangeres. Gerard ha explicat que ha volgut donar oportunitats a jugadors que fins ara no havien disputat cap partit amb la Selecció Catalana absoluta perquè “és important que tothom vingui a gaudir del partit”.

El seleccionador també ha explicat que l’entrenador del Betis, Juan Carlos Garrido, no ha deixat a Joan Verdú participar al partit tot i que al jugador li feia molta il·lusió. Sobre les absències de jugadors com Xavi o Puyol, Gerard ha argumentat que les molèsties físiques que arrosseguen els han impedit entrar a la llista.

Els jugadors seleccionats per Gerard López són els següents:
FC Barcelona: Marc Bartra, Piqué, Montoya, Jordi Alba, Sergio Busquets, Cesc, Sergi Roberto i Tello.
RCD Espanyol: Kiko Casilla, Capdevila, David López, Víctor Álvarez, Sergio García i Víctor Sánchez.
Getafe: Jordi Codina
Valladolid: Marc Valiente
Granada: ‘Piti’ Medina
Almeria: Aleix Vidal
Osasuna: Oriol Riera
Elx: Javi Márquez
Ajax: Bojan
Sporting Kansas City: Oriol Rosell

Fotografia: FCF