10.12.13

La Selecció Catalana ja coneix els rivals a l’Europeu de futbol sala

Es disputarà del 19 al 24 de maig a la República Txeca

Coincidint amb la celebració del Campionat d’Europa sub-21 de futbol sala masculí, s’ha celebrat el sorteig dels grups del proper Campionat d’Europa Absolut, que tindrà lloc a la República Txeca del 19 al 24 de maig del 2014. A la fase de grups, els rivals de Catalunya al B seran Rússia i el País Basc. A l’A, s’enfrontaran la República Txeca, Noruega i Israel, i al C hi haurà Bèlgica, Bielorússia i Eslovàquia.

Catalunya intentarà repetir la brillant actuació del 2012, on es va quedar a les portes de pujar al podi i va acabar en quarta posició. Per aquest motiu, el seleccionador català Juan Antonio Fernández ja ha realitzat quatre convocatòries d’entrenaments, per començar a perfilar i conjuntar els possibles seleccionats que poden participar al Campionat d’Europa.

Aquests són els grups de l’Europeu de la República Txeca:

A: República Txeca, Noruega i Israel.

B: Rússia, CATALUNYA i País Basc.

C: Bèlgica, Bielorússia i Eslovàquia.