07.12.13

Catalunya es penja el bronze a l’Europeu sub-21 de futbol sala

La Selecció Catalana ha aconseguit un triomf i un empat

Catalunya ha pujat al podi de l’Europeu sub-21 de futbol sala en acabar a la 3a posició d’una competició on s’ha deixat la pell i s’ha guanyat el respecte i l’admiració de totes les seleccions i el públic. Al final, els nostres jugadors han tingut un balanç de 3 victòries (una d’elles als penals després d’empatar) i una derrota.

La Selecció Catalana sub-21 va jugar l’últim partit de l’Europeu contra Txèquia. Qui guanyés el partit es faria amb el títol. Catalunya va sortir decidida a donar-ho tot des del primer moment. La primera part va començar amb un clar domini català esperonats per una afició entregada en tot moment. Els txecs lluitaven per arribar a la porteria catalana, però en cap moment es van trobar còmodes. Les oportunitats catalanes es van succeir però la pilota no va entrar. Txèquia va aprofitar un rebot en una falta lateral per avançar-se amb un gol que al final del partit resultaria definitiu tot i les ocasions i el treball desenvolupat per la Selecció.

Toni Marchal, Arnau Jaumandreu i Ferran Seco, cos tècnic de Catalunya Sots-21, expressaven la seva satisfacció i orgull per l’esforç, compromís, unió i superació que han demostrat tots i cadascun dels membres de la Selecció en la preparació i desenvolupament de l’Europeu. Segur que els fonaments i tot l’aprenentatge assimilat esdevindrà en molts més èxits en el futur.

Podeu trobar més informació sobre el campionat al lloc web de la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS).

Informació i fotografia: FCFS