04.12.13

Catalunya és més a prop de guanyar l’Europeu sub-21 de futbol sala

La Selecció Catalana ha aconseguit un triomf i un empat

La Selecció Catalana de futbol sala ha començat amb molt bon peu la participació al Campionat d’Europa sub-21 de futbol sala, que es disputa fins divendres a Platja d’Aro. Els jugadors que dirigeix Toni Marchal han golejat en el primer partit l’actual campiona de la categoria, Rússia, per un contundent 10-0. En el segon matx, Catalunya ha empatat 4-4 amb Bèlgica, a qui ha derrotat 3-1 a la tanda de penals.

Precisament en aquest últim partit, els jugadors catalans han hagut de remuntar el 4-0 que hi havia al marcador a falta d’un minut i mig per arribar al descans. Però abans de la mitja part, els jugadors catalans han pogut marcar dos gols i a la represa n’han aconseguit dos més.

D’aquesta manera, Bèlgica encapçala la classificació amb 6 punts i 3 partits jugats, mentre Catalunya és segona amb 5 punts en 2 partits. La tercera posició és per la República Txeca amb 4 punts en 2 partits, seguida del País Basc amb 3 punts en 2 partits. Tanca la classificació Rússia, que no ha sumat cap punt en els tres partits que ha disputat.

Catalunya depèn de si mateixa per proclamar-se campiona, i a hores d’ara es pot considerar que el partit de divendres a dos quarts de set del vespre contra la República Txeca serà decisiu. Probablement, el vencedor d’aquest partit serà també qui aixequi la copa de campió d’Europa.

Podeu trobar més informació sobre el campionat al lloc web de la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS).