27.11.13

La Selecció Catalana, amfitriona de l’Europeu sub-21 de futbol sala

Del 2 al 6 de desembre a Platja d’Aro

La Selecció Catalana de futbol sala disputarà la setmana vinent (del 2 al 6 de desembre) el Campionat d’Europa sub-21 de futbol sala masculí. L’escenari del torneig serà el Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro, on posteriorment s’hi celebrarà la Copa d’Europa de clubs femenins. A banda de Catalunya, les altres seleccions que participaran al campionat són Bèlgica, el País Basc, la República Txeca i Rússia. El torneig es disputarà en format de lligueta, on totes les seleccions s’enfrontaran entre elles.

La Selecció Catalana arriba a la cita després de molts mesos de preparació i confiada en fer valer el paper d’amfitriona. El darrer entrenament del combinat nacional va ser el passat dissabte al pavelló municipal d’Argentona, on es va posar èmfasi en l’aspecte tàctic ofensiu i defensiu del joc. El seleccionador català, Toni Marchal, ha convocat els següents jugadors:
Marc Sans, Jonatan Espino i Denis Moreno (AE Futsal Tiana), Rafael Domínguez (CFS Inter Sentmenat), Abel Garcia i Daniel Martín (Manyanet Sant Andreu FS), Marc Álvarez (Catalònia ASM), Alexis Postigo (Atlètic Grups Arrahona FS), Ivan Michinina (Naturopathic FS Vilafant), Òscar Blanco (Padre Damián Sagrados Corazones), Gerard Herrero (Dos Rius FS), Sergio Montero (UE Sants), Aram Garcia (AE Enlleura’t Mataró) i Àlex Puig (CE Llorençà).

L’horari dels partits de la Selecció Catalana és el següent:
– Catalunya – Rússia (dilluns 2 de desembre a les 12.15 h.)
– Catalunya – Bèlgica (dimecres 4 de desembre a les 13.30 h.)
– Catalunya – Euskadi (dijous 5 de desembre a les 13.30 h.)
– Catalunya – Txèquia (divendres 6 de desembre a les 18.30 h.)

Podeu trobar el calendari complet i més informació sobre el campionat al lloc web de la Unió Europea de Futbol Sala (UEFS).