25.11.13

Catalunya-Itàlia de gym racket a la Festa Major de Sant Andreu

Els dos conjunts s’enfrontaran per tercer any consecutiu

La Selecció Catalana de beach tennis s’enfrontarà aquest diumenge 1 de desembre als actuals campions del món, Itàlia. Com ve sent habitual, els dos equips jugaran en la modalitat de gym racket amb motiu d’un torneig amistós que se celebra dins dels actes de la Festa Major de Sant Andreu. L’enfrontament es farà sobre la superfície de gespa sintètica i, com els altres anys, a les instal·lacions del CN Sant Andreu a la Rambla de Fabra i Puig de Barcelona.

Els partits començaran a les 11h del matí i a les 13h es farà la presentació dels equips amb els himnes nacionals. A continuació seguiran els partits i està previst que la competició, que compta amb el suport de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, acabi a les 14.30h.

La Selecció Catalana estarà representada per les jugadores Laura Herrero, Gemma Egea, Begoña de Toro, Tania Gonzàlez i els jugadors Alex Albors, Gerard Rodríguez, Damià Pujol i Jordi Peinado.

El gym racket es una modalitat esportiva reconeguda per la Federació Internacional de Beach Tennis (IFBT) i es pot jugar sobre superfície de gespa, parquet o algun altre material dur. L’alçada de la xarxa és d’1,80m i es pot jugar tant en parelles com en joc d’individuals. El fet d’estar afiliats a la federació internacional permet als jugadors catalans participar en competicions internacionals oficials per seleccions.

La entrada és lliure i gratuïta i esteu tot convidats animar a la vostra selecció. No hi falteu!