22.11.13

Bons resultats de Catalunya a la Copa del Món Qubica-AMF de bowling

Cristina Sanz (25a) i Artur Colomer (50è) n’han estat els representants

Els jugadors catalans ja han acabat la participació a la Copa del Món Qubica-AMF de bowling. Enguany la gran protagonista ha estat la representant femenina, Cristina Sanz, que ha estat 25a i s’ha quedat a un sol pas de passar a la ronda següent, on hi accedeixen les 24 millors classificades. De fet, Sanz ha quedat a només 35 pals de passar al Top24. Malgrat tot, aquest resultat és el millor aconseguit mai per una jugadora catalana en aquesta competició, la qual cosa demostra que el nivell esportiu al nostre país continua progressant.

Pel que fa a Artur Colomer, tot i anar millorant els seus resultats a cada sèrie, ha acabat en 50a posició. El jugador català, que debutava a la competició, ha quedat a 400 pals del tall, però continua acumulant experiència internacional.

Finalment han pres part a la competició 138 esportistes (74 en categoria masculina i 64 en categoria femenina), representants de 75 països d’arreu del món.