19.11.13

Catalunya és 5a al Mundial de físic-culturisme

Els atletes catalans han pujat 4 vegades al podi de París

La Selecció Catalana de físic-culturisme ha acabat en cinquena posició al Campionat del Món que s’ha celebrat a París i en el qual França n’ha resultat la vencedora. Catalunya, que havia enviat una delegació de vuit atletes i tres tècnics a la capital francesa, ha aconseguit situar quatre esportistes en el podi, dos dels quals s’han proclamat campions del món en categoria individual.

Els guanyadors catalans han estat Josep Maria García en la categoria de Màster I i Fèlix Barrachina a la de Sènior -85kg. Tots dos han superat els seus rivals amb claredat i han millorat les posicions que havien obtingut l’any passat. A la categoria bodyform, Beatriz de Haro ha acabat en segona posició, mentre a la categoria júnior Pol Alias ha estat tercer.

No han pogut pujar al podi Javier Millán, que ha estat quart a la categoria Sènior -65kg, ni Manuel Velasco ni Omar Tannous, que han estat cinquens a Màster III i Sènior +85kg, respectivament. Pel que fa a Ivan Egea, ha estat setè a la categoria Sènior -70kg.

D’aquesta manera, amb la cinquena posició Catalunya repeteix el resultat que va aconseguir el mes de juny al Campionat d’Europa celebrat a Itàlia. La temporada vinent els atletes catalans intentaran continuar progressant i optar a pujar al podi de les seleccions nacionals.

CLASSIFICACIÓ PER PAÏSOS
1r França
2n Gran Bretanya
3r Eslovàquia
4t Itàlia
5è CATALUNYA
6è Alemanya
7è Espanya
8è Bèlgica
9è Sud-àfrica
10è Camerun
11è Irlanda
12è Hongria
13è Suïssa
14è Estats Units