18.11.13

Catalunya participa a la Copa del Món Qubica-AMF de bowling

Els campions nacionals competeixen des d’avui a Rússia

Cristina Sanz i Artur Colomer, campions del VI Campionat de Catalunya Qubica-AMF, participen des d’avui a la 49a Copa del Món Qubica-AMF, que es disputa a Krasnojarsk (Rússia) del 18 al 23 de novembre, en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Aquesta és la segona participació de Cristina Sanz, que ja hi va prendre part l’any 2010 a Toulon, mentre que per l’Artur suposa el seu debut en aquest prestigiós torneig, on la Federació Catalana hi pren part des del 2008.

L’equip català va viatjar divendres a la ciutat siberiana per iniciar els entrenaments i participar als actes inaugurals, però la competició oficial ha començat avui dilluns. Està prevista la participació de 141 esportistes (75 en categoria masculina i 66 en categoria femenina), representants de 75 països d’arreu del món.

Podeu trobar més informació sobre el campionat al lloc web oficial de Qubica-AMF.

Podeu veure la presentació de Catalunya a la cerimònia d’inauguració de la Copa del Món en aquest vídeo: