17.11.13

Tret de sortida al col·lectiu El Tennis Català per la Independència

Jornada festiva al Catalunya Tennis Resort

Avui diumenge s’ha celebrat al Catalunya Tennis Resort de Santa Coloma de Farners una jornada de tennis familiar a favor de la independència que ha suposat el tret de sortida del col·lectiu El Tennis Català per la Independència. L’acte ha comptat amb la presència del director del Consell Català de l’Esport, Gerard Figueras, de membres de la junta directiva de la Federació Catalana de Tennis i del vicepresident de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes, Sergi Blázquez.

El col·lectiu El Tennis Català per la Independència el formem un grup de persones del món del tennis, amb el suport de l’Assemblea Nacional Catalana i de la Plataforma ProSeleccions. Considerem que fa temps que el tennis català pateix problemes que són derivats d’un problema més gran que pateix Catalunya com a nació, l’ofec polític i econòmic al que ens sotmet el govern espanyol. I volem explicar obertament que la gent del tennis no som aliens al procés de transformació polític i social que viu Catalunya. Des d’aquest moment posem en marxa una campanya per recollir adhesions de gent del món del tennis (jugadors, tècnics, jutges, directius de clubs…) que també vol reivindicar la independència de Catalunya.

Podeu trobar més informació sobre el col·lectiu i el manifest a http://tennisindependencia.wordpress.com