15.11.13

La Selecció Catalana participa al Mundial de físic-culturisme

8 atletes representaran Catalunya al campionat que es disputa a París

La Selecció Catalana de físic-culturisme participarà demà dissabte al Campionat del Món d’aquest esport, que en aquesta edició se celebrarà a París (França). Enguany Catalunya ha desplaçat vuit esportistes a la capital francesa. No és una delegació gaire nombrosa, però els vuit atletes seleccionats arriben al campionat en un estat de forma excel·lent.

Per escollir els representants catalans, el passat dissabte es va disputar l’Open de Catalunya de físic-culturisme a Barcelona. Des de la Federació Catalana de Físic-Culturisme s’apunta que tres dels principals puntals de la Selecció seran Beatriz de Haro en la categoria de Bodyform, Josep Maria García a la Màster I i Fèlix Barrachina a la Sènior de menys de 85 quilos. L’objectiu de Catalunya serà millorar la quarta plaça per equips que va aconseguir al Mundial de l’any passat a Eslovàquia, tot i que no serà fàcil pel fet d’haver-hi desplaçat només vuit esportistes. Un altre objectiu és superar les quatre medalles individuals que es van obtenir l’any passat.

Aquesta és la llista completa de la delegació de Catalunya:
Júnior: Pol Alias Cerrillo
Màster I: Josep Maria García
Màster III: Manuel Velasco
Sènior +85Kg: Omar Tannous Compte
Sènior -85Kg: Fèlix Barrachina
Sènior -70Kg: Ivan Egea
Sènior -65Kg: Javier Millán
Bodyform: Beatriz de Haro
TÈCNICS: Rafael Montero, Helena Saladrigas, Miguel de Haro