08.11.13

Catalunya supera Itàlia (4-0) en el debut al Mundial femení

Bona estrena de la Selecció Catalana de futbol sala

Catalunya ha derrotat Itàlia per 4-0 en un partit molt disputat que ha demostrat un molt bon nivell per part de les dues seleccions. Catalunya té l’objectiu de revalidar el títol que ja va guanyar fa 5 anys en la primera edició del Mundial femení, però Itàlia també ha demostrat que lluitarà per ser present als quarts de final.

Quan només s’havien jugat 43 segons de partit, Catalunya ha inaugurat el marcador amb un gol de qualitat. Beatriz Lerena ha robat la pilota, ha alçat la vista i de mitja distància ha fet un xut potent que ha deixat sense opció la portera Maria Malgrati. Amb l’1-0 la defensa italiana ha concedit més espais, que han estat aprofitats per la capitana de la Selecció, Laia Rodríguez, que amb un llançament creuat ha aconseguit el segon gol català.

Sheila Barrull ha transformat el tercer gol de Catalunya pentinant la pilota amb el cap després d’una passada àeria d’Anna Giralt, la qual cosa ha deixat fora de lloc la portera italiana. Quan quedaven 5 minuts pel final del partit, Anna Munné, la més jove de les jugadores catalanes, ha finalitzat una jugada col·lectiva amb dues companyes, deixant el marcador en el definitiu 4-0.

Catalunya tornarà a jugar la matinada de dissabte a diumenge, a les 00.30h (hora catalana). En aquest cas el rival serà Veneçuela, que a la primera jornada ha superat l’Uruguai per un contundent 11-0.

Alineacions
Catalunya: Leticia Illa, Beatriz Lerena, Jessica Todó, Cristina Moreno, Sheila Barrull, Anna Giralt, Laia Rodríguez, Carolina Juliench, Judit Perán, Mònica Bernabé, Gisela Andrés i Anna Munné.
Itàlia: Stefania Dingillo, Valentina Recalti, Gaia Tombolini, Lidia Gramolelli, Sofia Marioni, Arianna Rossi, Chiara Pignedolli, Jéssica Ignegri, Martina Moselli, Benghalina Tihsler, Maria Malgrati i Sara.
Gols: 1-0: Beatriz Lerena; 2-0: Laia Rodríguez; 3-0: Sheila Barrull; 4-0: Anna Munné.