06.11.13

La Selecció Catalana arriba a Colòmbia per disputar el Mundial

Les jugadores catalanes debutaran la matinada de dijous a divendres

La Selecció Catalana femenina ja ha començat el procés d’adaptació a terres colombianes, concretament a la ciutat de Barrancabermeja. L’expedició va arribar dilluns a la tarda i el cos tècnic va aprofitar per fer una sessió d’entrenament que va servir per repassar conceptes tàctics i començar la recuperació d’un llarg vol. Les jugadores es van tornar a exercitar ahir dimarts en una sessió que va incidir en aspectes com l’atac posicional i l’estratègia ofensiva. El cos tècnic s’ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament i el rendiment de les jugadores, que a la vegada estan culminant el procés d’aclimatació al clima colombià.

Demà dijous 7 de novembre Catalunya debutarà davant la selecció d’Itàlia a dos quarts d’una de la matinada, hora catalana. El dissabte 9 s’enfrontarà a Veneçuela i el dilluns 11 a Uruguai, en els 3 partits de la primera fase de grups. Lluitar per la primera posició del grup B és vital per poder evitar a la següent fase seleccions més potents com l’amfitriona Colòmbia. Els tres partits de la primera fase es disputaran a les 18.30h local (00.30h a Catalunya).

15 dies de viatges i competició per davant que omplen d’emoció un grup de noies que desitgen revalidar el títol mundial que van guanyar fa 5 anys a Reus, on van superar Galícia a la final per 4-0.

El seleccionador Christian Roldan ja ha anunciat la llista definitiva de les 12 jugadores que representaran a Catalunya: Leticia Illa, Mónica Bernabé, Beatriz Lerena, Laia Rodríguez, Sheila Barrull, Judit Peran, Anna Munné, Anna Giralt, Cristina Moreno, Carol Juliench, Gisela Andrés i Jessica Todó.

Podeu veure el vídeo de la darrera sessió d’entrenament de la Selecció Catalana: