30.10.13

La Selecció Catalana ultima la preparació pel Mundial de futbol sala

Les jugadores començaran a competir el dia 7 a Colòmbia

La Selecció Catalana femenina es troba a la recta final de la preparació pel Mundial de Colòmbia, que començarà el dia 7 de novembre a la ciutat de Barrancabermeja. El grup, conscient del moment històric que suposa haver de defensar el títol mundial aconseguit ara fa 4 anys a Reus, treballa en els últims entrenaments abans de viatjar cap a terres colombianes. El diumenge dia 3 de novembre l’expedició marxarà cap a Barrancabermeja, on seleccions de renom com Brasil, Colòmbia, Argentina o Rússia esperen les catalanes per intentar destronar-les del títol de reines mundials del futbol sala.

El dijous 7 de novembre Catalunya debutarà davant la selecció d’Itàlia. El dissabte 9 s’enfrontarà a Veneçuela i el dilluns 11 a Uruguai, en els 3 partits de la primera fase de grups. Lluitar per la primera posició del grup B és vital per poder evitar a la següent fase seleccions més potents com l’amfitriona Colòmbia.

15 dies de viatges i competició per davant que omplen d’emoció un grup de noies que desitgen repetir la gesta de Reus, on van superar Galícia a la final per 4-0, i tornar a situar el nom de Catalunya en el més alt del futbol sala mundial.

El seleccionador Christian Roldan ja ha anunciat la llista definitiva de les 12 jugadores que representaran a Catalunya: Leticia Illa, Mónica Bernabé, Beatriz Lerena, Laia Rodríguez, Sheila Barrull, Judit Peran, Anna Munné, Anna Giralt, Cristina Moreno, Carol Juliench, Gisela Andrés i Jessica Todó.