28.10.13

Bons resultats de Catalunya a la Copa d’Europa de Campions

Artur Colomer (17è) i Cristina Sanz (22a) han estat els representants catalans

Els jugadors de bowling catalans Artur Colomer i Cristina Sanz han participat a la Copa d’Europa de Campions que s’ha disputat des de dimecres passat a Bratislava (Eslovàquia). Colomer ha estat el millor dels nostres representants, ja que ha acabat en 17a posició amb 4.835 punts, a 200 dels llocs que donaven accés als quarts de final. Pel que fa a Cristina Sanz, ha ocupat la 22a posició amb 4.392 punts, 300 menys que la vuitena classificada.

Finlàndia ha estat la vencedora d’aquesta edició, ja que els seus dos jugadors han guanyat les finals. Kimmo Lehtonen s’ha imposat a la categoria masculina i Sanna Pasanen en la femenina. Un total de 71 esportistes de 35 federacions europees (36 masculins i 35 femenins) han pres part a la competició que agrupa els campions individuals de cada país. L’any que ve el campionat es disputarà a Reykjavík (Islàndia).

Podeu trobar més informació de la competició al lloc web oficial.