24.10.13

L’ANC reclamarà la independència al Ral·li de Catalunya

Activitats reivindicatives a la Costa Daurada

Des de demà divendres 25 d’octubre fins el diumenge 27 es disputa el Ral·li Catalunya-Costa Daurada, una de les competicions més clàssiques del nostre país que sempre arrossega els amants del motor. Aquest any l’Assemblea Nacional Catalana aprofitarà la prova per reclamar la independència de Catalunya. L’ANC hi serà present amb una parada al service park, que s’instal·larà al parc d’atraccions Port Aventura. Allà es repartirà material reivindicatiu i informatiu, com fulletons en diversos idiomes per explicar al públic i als periodistes estrangers que s’hi apropin el procés que viu Catalunya i el desig de llibertat de la majoria del poble català.

A més, es desplegarà una pancarta de 20 metres de llargada per 8 d’amplada amb el lema “Catalonia, Europe’s next State” i des de l’ANC es demana als aficionats que s’apropin als diversos trams del recorregut que es facin veure amb estelades i altres elements reivindicatius.

El Ral·li Catalunya començarà divendres a les 6 de la tarda a la plaça de la Catedral de Barcelona i es disputaran un total de 15 trams fins diumenge a la tarda. Podeu consultar-los al web oficial de la cursa.