24.10.13

La Plataforma ProSeleccions promociona els esports reconeguts a Barcelona

Dissabte a Gràcia i diumenge al Poble Nou

Des de la Plataforma ProSeleccions Esportives Catalanes continuem promocionant els esports reconeguts en els quals Catalunya competeix internacionalment i difonent els beneficis de l’estat propi per al món de l’esport. Aquest cap de setmana, amb la col·laboració de les assemblees territorials de l’ANC de Gràcia i de Sant Martí, serem presents a aquests dos barris. Dissabte, d’11 a 14h, a la confluència del passeig de Sant Joan amb el carrer Indústria i diumenge, també d’11 a 14h, a la plaça de Can Saladrigas. A tots dos llocs hi ha haurà instal·lat un estand informatiu amb material sobre les Seleccions Catalanes reconegudes i informació sobre com l’estat propi beneficiarà l’esport. A més, s’hi podran practicar alguns dels esports reconeguts, com el korfbal, el pitch & putt o les bitlles catalanes.

Per tal de poder desenvolupar l’activitat de diumenge al Poble Nou, necessitem la col·laboració de voluntaris que ens vulguin ajudar. Si vols passar un matí col·laborant amb la difusió de les Seleccions Catalanes i l’estat propi i que et regalem una samarreta del circuit ‘Corre per la Independència’, envia un correu a arnau@seleccions.cat amb les teves dades de contacte.

D’aquesta manera, des de la Plataforma ProSeleccions continuem treballant per explicar que hi ha fins a 21 Seleccions Catalanes que poden participar internacionalment i tots els beneficis que això comporta per aquestes federacions reconegudes i els seus esportistes. Properament anunciarem noves dates d’altres activitats com aquestes.